Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Obchodní angličtina 2 (KJE / KBEV2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KJE / KBEV2 - Obchodní angličtina 2, Ekonomická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Konzultace1 - úvod do kurzu, požadavky, seznámení se systémem výuky2 - zopakování problematických částí, zkušební test, rozbor

Získané způsobilosti

Student používá pokročilou obchodní angličtinu, dokáže se s jistotou pohybovat v obchodním prostředí, spolehlivě se orientuje v anglických obchodních publikacích a korespondenci, je schopen psát obchodní dopisy, maily, obchodní zprávy, zvládat rozhovory včetně telefonních a připravit prezentaci na odborné téma. Zároveň ovládá související gramatické struktury.

Literatura

Duckworth, M., Turner, R. Business Result. Oxfor University Press, 2012. Murphy, R. English Grammar in Use. CUP, 2012. Čapková, H. English for Economists, Ekopress 2003.

Požadavky

Požadavky k zápočtu:Vypracování zadaných úloh k jednotlivým tématům, úspěšnost testu minimálně 60% Požadavky ke zkoušce: Aktivní zvládnutí probraných tematických celků

Garant

Ing. Alena Hošková

Vyučující

Gregory Tomas Akehurst Moore, B.A.Elisabeth GeorgeIng. Alena HoškováPhDr. Marek Šulista, Ph.D.Ing. Alena Hošková