Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářská práce 2 (KPH / BP2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPH / BP2 - Bakalářská práce 2, Ekonomická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Použití výzkumných metod.Výsledky práce, jejich prezentace a diskuse.Závěr bakalářské práce.Zásady grafické a verbální prezentace výsledků

Získané způsobilosti

Student ovládá základní principy praktického bádání a prezentace výsledků výzkumu na bakalářské úrovni. Po absolvování předmětu je schopen rozšířit svou rozpracovanou bakalářskou práci o výsledkovou a závěrečnou část a práci dokončit.

Literatura

Kolektiv autorů. Požadavky na bakalářské a diplomové práce. České Budějovice: Ekonomická fakulta JU, 2013. Saunders, M., Lewis, P., Thornhill, A. Research Methods for Business Students (6th ed.). Harlow: Pearson, 2012. Široký J. et al. Tvoříme a publikujeme odborné texty nejen pro ekonomy a manažery (1st ed.). Brno: Computer Press, 2011.

Požadavky

Požadavky na studentaPravidelné konzultace s vedoucím práce.Požadavky na splnění zápočtu:1. Předložení úvodu, literárního přehledu, metodiky, seznamu literatury a výsledků do 15. 3.2. Předložení celé práce včetně závěrů, před posledními korekturami do 31.3. V pravomoci vedoucího práce je určit dřívější termíny, zejména pokud praktická část vyžaduje časově náročnější průzkum a jeho vyhodnocení.