Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Mündliche und schriftliche Form (UAG / FPP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UAG / FPP - Mündliche und schriftliche Form, Filozofická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Úvod2. Definice: Projekt a odborný text3. Fáze koncepce4. Fáze realizace5. Fáze prezentace6. Struktury odborného textu7. Užití odborných textů pro projektovou práci8. Speciální aspekty: časový plán9. Finanční aspekt, podání žádosti a smlouvy10. Písemné a ústní techniky prezentace11. Média a projekty12. Formy evaluace13. Exkurze14. Bilance

Získané způsobilosti

Studenti se naučí rozvinout a prezentovat vlastní projekty a číst příslušné vědecké odborné texty.

Literatura

Braun, R.:. Die Macht der Rhetorik. Besser reden - mehr erreichen. München, 2006. Madaus, B. J.:. Handbuch Projektmanagement. 6., überarbeitete und erweiterte Auflage Zürich-Verlag. Zürich, 2000. Antes, W.:. Projektarbeit für Profis. Planung, Marketing, Finanzierung, Teamarbeit. Trainerbuch. Bonn, 1997. Litke H. D.:. Projektmanagement: Methoden, Techniken, Verhaltensweisen. München, 1995.

Požadavky

Aktivní spolupráce na projektech i mimo rámec semináře. Vytvoření vlastního projektu či prezentace a jeho následná evaluace v semináři.

Garant

doc. Dr. Jürgen Eder