Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Anglický jazyk (UAN / AJDA2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UAN / AJDA2 - Anglický jazyk, Filozofická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Předmět probíhá formou samostudia a konzultací zejména na téma výběru odborného textu.

Získané způsobilosti

Student se ve stanoveném termínu přihlásí ke kombinované zkoušce z jazyka, při které prokáže gramatické a lexikální znalosti, schopnost porozumění textu na úrovni A2 SERR a schopnost hovořit o tématu své doktorské práce. Podmínkou absolvování zkoušky je úspěšné zvládnutí obou dvou částí.

Literatura

Face2Face: Upper-Intermediate Student s Book. Cambridge University Press. McCarthy, M. and O´Dell, F. Academic Vocabulary in Use. Cambridge: CUP, 2008.

Požadavky

Zkouška se koná písemnou a ústní formou, kdy student musí prokázat znalosti gramatiky (test) a schopnost přečíst odborný text v rozsahu 30 tiskových stran. Tento text dodá na Ústav anglického jazyka a literatury nejpozději jeden den před konanou zkouškou. Při zkoušce musí prokázat porozumění textu, schopnost odpovídat na dotazy směřující na daný text a dále musí být schopen samostatné a plynulé argumentace týkající se témat obsažených v textu.

Garant

Mgr. Tomáš Jajtner, Ph.D.