Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Španělský jazyk (URO / SJ)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu URO / SJ - Španělský jazyk, Filozofická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Cílem zkoušky je prověřit souhrnně znalosti z praktického španělského jazyka na úrovni B1 a chopnost porozumění odborného textu ze studentova oboru.

Získané způsobilosti

Student se ve stanoveném termínu, ve výjimečných případech jindy po domluvě s garantem předmětu, přihlásí ke kombinované zkoušce z jazyka, při které prokáže gramatické a lexikální znalosti a schopnost porozumění textu. Podmínkou je úspěšné zvládnutí obou dvou částí.

Literatura

Králová J. a kol. Fiesta 1. Učebnice pro střední a jazykové školy. Plzeň, Fraus 2000. 2000. Králová, J. a kol. Moderní gramatika španělštiny. Plzeň, Fraus. 1999. 1999. F. Castro, F. Marín, Reyes Morales, S. Rosa y C. Barroso:. Nuevo Ven 1. Edelsa 2003. Castro, F.:. Uso de la gramática espaňola (elemental). Edelsa, Madrid. 1998. Madrid, Edelsa, 1998.

Požadavky

Znalost jazyka na úrovni B1.

Garant

Mgr. Miroslava Aurová, Ph.D.