Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Praxe III (ART / PXE3K)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu ART / PXE3K - Praxe III, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

praxe na zvoleném terapeutickém pracovišti

Získané způsobilosti

vhled do problematiky a metod práce arteterapeuta umožňuje jeho kvalifikované uplatnění ve školských či zdravotnických zařízeních.

Literatura

Etický kodex sociálního pracovníka České republiky, Společnost sociálních pracovníků ČR, 1994. CARROLL, M.; THOLSTRUPOVÁ, M. (ed.):. Integrativní přístupy k supervizi. Triton: Praha 2004. MATOUŠEK, O.:. Metody a řízení sociální práce. Praha: Portál 2003. SCHMIDBAUER, W.:. Psychická úskalí pomáhajících profesí. Praha: Portál 2000. ŠIMEK, A. (ed.):. Supervize - kasuistiky. Triton: Praha 2004. HAWKINS, P.; SHONET, R.:. Supervize v pomáhajících profesích. Praha: Portál 2004.

Požadavky

Student průběžně zaznamenává své aktivity a zjištění do svých studijních materiálů k praxi. Student je vázán mlčenlivostí. Účast je povinná.

Garant

Mgr. Luboš KRNINSKÝ

Vyučující

Mgr. Luboš KRNINSKÝMgA. Stanislav Zeman