Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Anglický jazyk (KAJ / AJM)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAJ / AJM - Anglický jazyk, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Jazyková zkouška AJM vychází z povinného předmětu AJM1 a výběrových předmětů AJM2 a AJM3, které slouží jako příprava pro tuto zkoušku. V případě splnění 80% docházky a studijních povinností zadaných lektorem kurzu AJM2 a AJM3 lze na základě těchto prerekvizit uznat zkoušku z předmětu AJM. Známka z jazykové zkoušky AJM se v tomto případě odvíjí od hodnocení dílčích prací zadaných ve výběrových předmětech AJM2 a AJM3. Toto hodnocení určí vedoucí semináře AJM2, 3.V průběhu prvních tří semestrů předmětu Anglický jazyk budou studenti postupně a systematicky budovat svou komunikativní kompetenci v cílovém jazyce tak, aby dosáhli úrovně C2 podle SERR pro jazyky. Tyto prakticky orientované semináře usilují především o konsolidaci znalostí gramatiky a slovní zásoby a vyvážený rozvoj všech čtyř základních řečových dovedností, tj. práce s textem, psaní, mluvení a poslechu.

Získané způsobilosti

Komunikativní kompetence. Jazyková úroveň C2 podle SERR.

Literatura

Burgess, S., Acklam, R.:. New Advanced Gold Coursebook. Longman. 2010. Newbrook, J., Wilson, J.:. New Proficiency Gold Coursebook. Longman. 2010. Hewings, M.:. Advanced Grammar in Use. Cambridge: Cambridge University Press. 2012. Spears, R.:. Essential American Idioms. NTC Publishing. 1999. Swan M. & Walter C.:. How English Works. Oxford University Press. 1998. Hollett, V. et al:. In At the Deep End Oxford University Press. 2002. Jones, P., Farrell, M.:. Test Your Vocabulary vol. 3-5, Penguin. 2006. Fictumová, J., Ceccarelli, J., Long, T.:. Topic-based Vocabulary for Advanced Learners, Barrister & Principal. 2010.

Požadavky

Ústní zkouška.

Garant

PhDr. Christopher Koy, M.A., Ph.D.