Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Cizí jazyk II -angličtina (KAJ / CJA2U)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAJ / CJA2U - Cizí jazyk II -angličtina, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Použití infinitivu2. Použití gerundia3. Vyjádření povinnosti4. Vyjádření pohybu5. První podmínková věta6. Druhá podmínková věta7. Vyjádření možnosti8. Poskytování rad9. Předpřítomný + Minulý čas prostý (opakování)10. Věty s "used to"11. Trpný rod12. Asertivní a neasertivní výrazy (něco, cokoliv, nic)13. Kvantifikátory, frázová slovesa14. Předminulý čas, nepřímá řeč

Získané způsobilosti

Absolvent kurzu bude ovládat anglický jazyk na úrovni B1 podle Společného evropského referenčního rámce pro jazyky. Bude plynně hovořit o tématech z oboru studia a profese. Bude rozumět článkům z odborné literatury na tato témata.

Literatura

Hais K.:. Anglická mluvnice. Denní tisk,časopisy,texty z jiných učebnic dané úrovně. Murphy R.:. English Grammar in Use-2-intermediate. Soars L:. New Intermediate Headway U 7-12/učebnice. Redman/Ellis:. Vocabulary Development activities-vybrané kapitoly.

Požadavky

Aktivní účast na semináři.1 písemná práceSplnění průběžných domácích úkolů a závěrečného testu.

Garant

Mgr. Anna CARBOVÁ