Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Cizí jazyk - angličtina (KAJ / CJAJ)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAJ / CJAJ - Cizí jazyk - angličtina, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Zkouška z anglického jazyka na úrovni intermediate, gramatika v rozsahu kterékoli dostupné učebnice. Slovní zásoba obecné současné angličtiny a zvládnutí základní terminologie studovaného oboru. Zkouška má 2 části: písemný gram.test s úspěšností 60 %, ústní zkoušku (čtení anglického textu s porozuměním a interpretace, plynulý dialog)

Získané způsobilosti

Prokázání znalostí na úrovni intermediate

Literatura

Murphy,R.:. English Grammar in Use - 2. Cambridge Press 1985. B.J.Thomas.:. Intermediate Vocabulary, Arnold Publishers 1986. New Headway intermediate (L. & J.Sears). Slabá/Strnadová:. Professional English Book 1,2 nakl. Leda, 2.vyd., 1996. Slovníky obecné i odborné .

Požadavky

Gramatický test a úspěšností 60 % v rozsahu učiva Headway Intermediate + 3. typ podmínkových vět.U ústní zkoušky: čtení a překlad a) obec. textu a diskuse o něm, b) odb. textu s prokázáním schopnosti mu porozumět.Podrobnější informace na nástěnce katedry anglistiky 3. patro budova Dukelská.

Garant

PaedDr. Helena Bendová