Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Cizí jazyk v mateřské škole AJ (KAJ / MCJAB)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAJ / MCJAB - Cizí jazyk v mateřské škole AJ, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Témata kurzuOsvojování mateřštinyOsvojování versus učení se cizímu jazykuPředpoklady pro úspěšnou výuku cizího jazyka v raném věkuVýukové metody vhodné pro předškolní věkDidaktické principy výuky cizího jazyka v předškolním věkuZdroje a materiály pro výuku

Získané způsobilosti

jazyková úroveň A2 podle SERR

Literatura

Černá, M. et al.:. Teacher s Resource Book. Methodology for very early language learning. Art D, 2009. Cameron, L.:. Teaching Languages to Young Learners. Cambridge University Press, 2001. Pinter, A.:. Teaching Young Language Learners. Oxford University Press, 2006. Učební sety pro výuku v mateřské škole z produkce různých nakladatelství a další doplňkové materiály dle volby vyučujícího. Reilly, V. and Ward, S.:. Very Young Learners. Oxford University Press, 2003.

Požadavky

docházka, aktivní účast, výstup

Garant

doc. PhDr. Lucie Betáková, Ph.D.