Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Cizí jazyk I - angličtina (KAJ / UCJA1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAJ / UCJA1 - Cizí jazyk I - angličtina, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1) Představování, rodina2) Tvoření otázek, přítomný čas prostý3) Popisování obrázků, přítomný čas průběhový4) Definující vztažné věty, tvoření definic,5) Minulý čas prostý, nepravidelná slovesa,6) Minulý čas průběhový,7) Otázky na podmět a na předmět8) Opakování minulých časů9) Vyjádření budoucnosti pomocí vazby "going to"10) Vyjádření budoucnosti pomocí slovesa "will"11) Vyjádření slibů, nabídek, rozhodnutí pomocí sovesa "will", opakování budoucích časů12) Předpřítomný čas prostý13) Přídavná jména: komparativ14) Přídavná jména: superlativ

Získané způsobilosti

Absolvent kurzu bude ovládat anglický jazyk na úrovni B1 podle Společného evropského referenčního rámce pro jazyky. Bude plynně hovořit o tématech z oboru studia a profese. Bude rozumět článkům z odborné literatury na tato témata.

Literatura

aktuální tisk z oboru profese a články dostupné v e-learningovém systému. R. Murphy:. English Grammar In Use, Cambridge University Press, 2002. C. Oxenden, C. Latham-Koenig:. New English File Pre-Intermediate OUP 2007. (1.- 4. lekce).

Požadavky

Aktivní účast na semináři.Splnění průběžných domácích úkolů a závěrečného testu.

Garant

doc. PhDr. Lucie Betáková, Ph.D.