Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Multimédia ve výuce češtiny pro cizince (KBH / MCC)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KBH / MCC - Multimédia ve výuce češtiny pro cizince, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1.Úvod, teoretické základy.2.Seznámení se softwarovými aplikacemi.3.-13. Prezentace a využívání jednotlivých multimediálních prvků. Simulace edukačních situací.14. Evaluace.

Získané způsobilosti

Absolvent si osvojí schopnost výuky s využitím multimédií.

Literatura

Thompson, J. B.:. Média a modernita. Praha: Karolinum. 2004. Jirák, J. a kol.:. Média a společnost. Praha: Portál. 2003. Šebesta, K.:. Od jazyka ke komunikaci. Praha: Karolinum, 1999. Vybíral, Z.:. Psychologie lidské komunikace. Praha: Portál, 2000. Niklesová, E.:. Teorie a východiska současné mediální výchovy. České Budějovice: Pedagogická fakulta Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích. 2007. Kozík, T. a kol.:. Virtuálna kolaborácia a e-learning. Nitra: PF UKF, 2006. Bína, D. a kol.:. Výchova k mediální gramotnosti. Č. Budějovice, JU, 2005. Franců, M.:. Výuka jazyků na Internetu. Praha, Computer Press 2001.

Požadavky

Aktivní účast na seminářích, průběžné vypracovávání zadávaných úloh, vypracování seminární práce - prezentace v programu PowerPoint; soubor vlastních cvičení v programu Zarb 4 a LingoFox; soubor aktivit pro interaktivní tabuli.

Garant

doc. PhDr. Daniel Bína, Ph.D.