Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Environmentální výchova v MŠ (KBI / EVMB)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KBI / EVMB - Environmentální výchova v MŠ, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Praktické ukázky jednotlivých aktivit a pomůcek.Tvořivost a spolupráce v rámci skupinyReflexi vlastního vztahu k příroděZnalosti o místním prostředíMožnosti aktivní ochrany přírody v souvislostech s vlastním životním stylem.

Získané způsobilosti

Student je schopen vytvořit a vést ekovýchovný program v mateřské škole.

Literatura

Pike G., Selby D.:. Cvičení a hry pro globální výchovu II. Portál 2000. Pike G., Selby D.:. Cvičení a hry pro globální výchovu. Portál 2000. Čížková Z.:. Ekologická výchova nejmenších a malých. PEC, 1996. Ekologická výchova v mateřských školách, kol., TASK Klub-Paleta, 1996. Johanisová, N.:. Ekologie v souvislostech. České Budějovice, PF JU, 1994. Fountain S.:. Místo na slunci. Tereza 1994. Máchal A.:. Průvodce praktickou ekologickou výchovou. Rezekvítek 2001. Máchal A.:. Špetka dobromysli. Rezekvítek, 1996. Horká H.:. Výchova pro 21.století. PAIDO, 1998.

Požadavky

Účast na ekovýchovném programu pro MŠ.Zpracování záznamu z praxe.

Garant

Ing. Lenka SMRŽOVÁ

Vyučující

Ing. Lenka SMRŽOVÁ