Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Přírodní vědy v anglickém jazyce (KBI / PVAJ)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KBI / PVAJ - Přírodní vědy v anglickém jazyce, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Vesmír a vznik Země2. Horniny a minerály3. Geologické procesy4. Životní prostředí5. Lidské tělo6. Rostliny7. Živočichů8. Fyzikální jevy9. Chemické prvky a reakce10. Média a nové technologie11. Laboratorní práce12. Cestování a práce v terénu13. Prezentování, přednášení

Získané způsobilosti

Absolvent se bude schopen jasně a stručně vyjádřit, vést dialog, napsat písemnou kompozici, prezentovat na témata přírodních věd v anglickém jazyce.

Literatura

McCarthy M. and O´Dell F.:. Academic Vocabulary in Use. Cambridge: CUP. 2008. Gimson A. C.:. An Introduction to the Pronunciation of English. London, Arnold. 1989. Dušková l., Bubeníková L.:. Angličtina pro vědecké a odborné pracovníky. Academia, Praha. 1971. Brook-Hart G. and Haines S.:. Complete CAE. Cambridge: CUP. 2009. 2010: Oxford Advanced Learner s Dictionary of Current English. 8th edition. Oxford: University Press.

Požadavky

Schopnost porozumění základním textům a vedení jednoduchého dialogu na téma přírodních věd v anglickém jazyce.

Garant

Mgr. Simona Dvořáčková, Ph.D.