Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Cizí jazyk I (KFY / CIJD1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KFY / CIJD1 - Cizí jazyk I, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1) Popis města (pracovní síly, průmysl, volný čas, otázky, na letišti); výslovnost2) Stravování (jídelní lístek, konversační obraty, konverzace); podstatná jména3) Doprava, vysvětlování cesty; přídavná jména4) Propagace výrobku, vážení, měření; druhý a třetí stupeň přídavných jmen5) Výrobní proces, technická a obchodní konverzace; slovesa6) Materiály a jejich vlastnosti; užití přítomného a budoucího času7) Sjednání obchodní schůzky, minulý čas8) Výpočetní technika, vedlejší věty9) Automobily; trpný rod10) Energetika; číslovky11) Školství a vzdělání; nepřímé otázky12) Opakování - každodenní konverzace13) Opakování - každodenní konverzace14) Závěrečný test

Získané způsobilosti

Čtení a překlad jednoduchých textů.

Literatura

Zábojová, E. - Peprník, J. - Nangonová, S.:. Angličtina pro jazykové školy I. Praha, SPN, 1989. Zábojová, E. - Peprník, J. - Nangonová, S.:. Angličtina pro jazykové školy II. Praha, SPN, 1988. Dušková, L. - Bubeníková, L.:. Angličtina pro vědecké a odborné pracovníky. Praha, Academia, 1971.

Požadavky

Ovládnutí gramatických jevů a slovní zásoby vybraného cizího jazyka na odbornější úrovni, schopnost porozumění souvislému textu a jeho reprodukce.

Garant

Mgr. Jiří Sháněl