Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Počítačem podporovaná výuka (KFY / POV)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KFY / POV - Počítačem podporovaná výuka, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Řešení projektu k seznámení studentů s problematikou zařazení výpočetní techniky do výuky - úvod.2.-5. Didaktické zařazení a práce s výukovými programy, posouzení jejich kvality, příklady použití výpočetní techniky ve vyučovacím procesu.6.- 14. Práce na projektu: tvorba vlastních výukových materiálů (prezentace, didaktické testy, ...).

Získané způsobilosti

Schopnost poznat kvalitní výukový software, tvorba vlastního software, didaktické začlenění do výuky.

Literatura

Barešová, A.:. E-Learning ve vzdělávání dospělých. Praha, Nakladatelství VOX, 2003. 174 s. ISBN 80-86324-27-3. Navrátil, P.:. Microsoft PowerPoint 2003 pro školy. Kralice na Hané : Computer Media, c2005. Rambousek,V.:. Práce s počítačem, Učebnice zpracovaná podle osnov vzdělávacího programu Základní škola. Fortuna, Praha 1997. Navrátil, P.:. S počítačem na základní škole. Computer Media, 2005.

Požadavky

Aktivní účast na cvičeních, obhájení vytvořeného software.

Garant

PaedDr. Alena Poláchová, Ph.D.