Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Počítačem podporované projektování II (KFY / PPPD2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KFY / PPPD2 - Počítačem podporované projektování II, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Úvod do kreslení dílů2. Tvorba modelů3. Přidání, odebrání vysunutím a rotací4. Závity a díry5. Profily, tažení po křivce6. Úkosy, skořepiny, žebra7. Těla, pole řízené křivkou8. Sestavy9. Výkresy dílů10. Díly na výkresu, popisy11. Detail, pomocný pohled12. Přerušený pohled13. Výkresy sestav14. Pozice, kusovník, popisové pole, tisk výkresu

Získané způsobilosti

Je schopen orientace v parametricky orientovaném grafickém systému. Dokáže kreslit díly, vytvářet z nich výkresy, řezy a pohledy.

Literatura

Slavata, P.:. AutoCAD: Tvorba technické dokumentace? České Budějovice. Koop. 2000. Fořt, P.:. Autodesk Inventor. Brno. Computer Press. 2003. Valný, M.:. Autodesk Inventor efektivně. Brno. CCB s.r.o. 2001. Vláčilová,H.a kol.:. SolidWorks. Computer Press, Brno 2006. Řeháček, D.:. 1001 tipů a triků pro AutoCAD a příbuzné aplikace: AutoCAD LT, Architectural Desktop, Mechanical Desktop, Inventor s nadstavbami, CADKON, MechSoft PROFI. Praha. Computer Press. 2001.

Požadavky

Aktivní účast na cvičeních, a vyhovující úroveň seminární práce v návaznosti na profesní zaměření.

Garant

PaedDr. Bedřich Veselý, Ph.D.

Vyučující

PaedDr. Alena Poláchová, Ph.D.PaedDr. Bedřich Veselý, Ph.D.PaedDr. Alena Poláchová, Ph.D.PaedDr. Bedřich Veselý, Ph.D.