Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Praktikum školních pokusů I (SŠ) (KFY / PŠPS1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KFY / PŠPS1 - Praktikum školních pokusů I (SŠ), Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Úvodní seminář2. Souprava Mechanika demonstrační3. Souprava Elektřina demonstrační4. Hydromechanika5. Soupravy Optika demonstrační a Haftoptik, Optika frontální, Optika žákovská a Optika SEG6. Soupravy Mechanika žákovská, Mechanika frontální, Mechanika SEG7. Souprava Molekulová fyzika a termika SEG8. Souprava pro elektrostatiku a žákovská souprava pro pokusy z elektřiny9. Žákovská souprava pro elektřinu I a II, Souprava pro magnetismus10. Polovodičová souprava - štítková (žákovská)11. Akustika - soubor pomůcek12. Laboratorní práce v 6. a 7. ročníku ZŠ13. Laboratorní práce v 8. a 9. ročníku ZŠ14. Závěr praktika

Získané způsobilosti

Praktické dovednosti při provádění demonstračních a frontálních experimentů - jejich organické zařazení do výuky.

Literatura

Metodické příručky k jednotlivým soupravám. Kašpar, E.:. Pokusy z fyziky na středních školách I. Praha, SPN, 1969. Fuka, J. - Žouželka, J.:. Pokusy z fyziky na středních školách II. Praha, SPN, 1968. Časopisy. Školská fyzika, Matematika-fyzika-informatika. Učebnice fyziky pro střední školy.

Požadavky

Znalost školních fyzikálních pomůcek. Předvést demonstrační nebo frontální experiment s výkladem.

Garant

doc. PaedDr. Jiří Tesař, Ph.D.

Vyučující

doc. PaedDr. Jiří Tesař, Ph.D.Mgr. Vladimír Vochozka