Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět SolidWorks I (KFY / SW1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KFY / SW1 - SolidWorks I, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Řešením projektu seznámení s prostředím programu SolidWorks - úvod.2.-8. Kreslení entit, skic, vztahy ve skice, manipulace s entitami, kóty ve skice, odsazení, zrcadlení a zkosení.10.-11. Kruhové a lineární pole.11.-12. Referenční geometrie, referenční roviny a osy.13. - 14. Skicování na referenčních rovinách, tvorba dílů, přidání a odebrání vysunutím a rotací.

Získané způsobilosti

Schopnost orientace v parametricky orientovaném grafickém systému. Dokáže kreslit skici a z nich vytvářet 3D modely.

Literatura

BELAN, A.:. Blender, malý úvod do 3D modelovania a animácie, Bratislava: 2008. Dostupné z URL: http://www.smnd.sk/anino/moje/blender/Blender.pdf. POKORNÝ, P.:. Blender naučte se 3D grafiku. Praha: BEN, 2006. ISBN 80-7300-203-5. Fořt, P.:. Mechanical Desktop. Praha. Computer Press. 2000. Řeháček, D.:. 1001 tipů a triků pro AutoCAD a příbuzné aplikace: AutoCAD LT, Architectural Desktop, Mechanical Desktop, Inventor s nadstavbami, CADKON, MechSoft PROFI. Praha. Computer Press. 2001. Slavata, P.:. AutoCAD: Tvorba technické dokumentace? České Budějovice. Koop. 2000. Fořt, P.:. Autodesk Inventor. Brno. Computer Press. 2003. Valný, M.:. Autodesk Inventor efektivně. Brno. CCB s.r.o. 2001. Vláčilová, H. a kol.:. SolidWorks. Computer Press, Brno, 2006.

Požadavky

Průběžné splnění všech úloh ve cvičeních, úspěšné splnění zápočtového testu, seminární práce - projekt.

Garant

PaedDr. Bedřich Veselý, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Jaroslav ErhartPaedDr. Bedřich Veselý, Ph.D.Mgr. Jaroslav ErhartPaedDr. Bedřich Veselý, Ph.D.