Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět SolidWorks II (KFY / SW2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KFY / SW2 - SolidWorks II, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Řešením projektu seznámení s příkazy - úvod.2.-3. Tvorba povrchů.4.-6. Tvorba sestav.7.-9. Tvorba výkresů dílů a sestav.10.-12. Práce s eDrawings.13. - 14. Práce s knihovnami a nadstavbami.

Získané způsobilosti

Schopnost orientace v parametricky orientovaném grafickém systému. Dokáže kreslit díly, vytvářet z nich výkresy, řezy a pohledy.

Literatura

BELAN, A.:. Blender, malý úvod do 3D modelovania a animácie, Bratislava: 2008. Dostupné z URL: http://www.smnd.sk/anino/moje/blender/Blender.pdf. POKORNÝ, P.:. Blender naučte se 3D grafiku. Praha: BEN, 2006. ISBN 80-7300-203-5. Fořt, P.:. Mechanical Desktop. Praha. Computer Press. 2000. Řeháček, D.:. 1001 tipů a triků pro AutoCAD a příbuzné aplikace: AutoCAD LT, Architectural Desktop, Mechanical Desktop, Inventor s nadstavbami, CADKON, MechSoft PROFI. Praha. Computer Press. 2001. Slavata, P.:. AutoCAD: Tvorba technické dokumentace? České Budějovice. Koop. 2000. Fořt, P.:. Autodesk Inventor. Brno. Computer Press. 2003. Valný, M.:. Autodesk Inventor efektivně. Brno. CCB s.r.o. 2001. Vláčilová, H.:. SolidWorks. Computer Press, Brno, 2006.

Požadavky

Průběžné splnění všech úloh ve cvičeních, vypracování seminární práce, úspěšné splnění zápočtového testu.

Garant

PaedDr. Bedřich Veselý, Ph.D.

Vyučující

PaedDr. Bedřich Veselý, Ph.D.Mgr. Jaroslav ErhartPaedDr. Bedřich Veselý, Ph.D.