Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Technologie vzdělávání I (KFY / TV1U)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KFY / TV1U - Technologie vzdělávání I, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Historie a vývoj disciplíny technologie vzdělávání a její místo v systémupedagogických a vědeckých disciplinZáklady komunikace - statický obraz a jeho pedagogické uplatněníKomunikace- dynamický obraz v edukačním odrazuKomunikace- auditivní edukační prostředíKomunikace- informačně technologická edukaceTechnologie vzdělávání při integraci handicapovaných dětí do vzděláváníTechnologie vzdělávání při integraci minorit do vzděláváníEvropská komparace disciplíny Technologie vzdělávání a její další formy (Kybernetická pedagogika, Inženýrská pedagogika, dizertačním habilitační a inaugurační profil této disciplíny

Získané způsobilosti

Aktivní teoretická úroveň znalostí. Praktická pedagogická aplikace.

Literatura

Švejda, G.:. Didaktická technologie, ČB 1994. Průcha, J.:. Pedagogický výzkum a vzdělání politika. ÚIV, 1997. ŠVEJDA, G.:. Technologie vzdělávání se zaměřením na základy tvorby AV pořadu a fotografie. České Budějovice, 1997. ŠVEJDA, G.:. Tvorba výukových videopořadů. Praha: SPN, 1987. Průcha, J.:. Učebnice teorie a analýzy edukačního média. Brno, Paido, 1998. Lánský, M.:. Vzdělávací kybernetika ve výzkumu a výuce. Praha, Akademia Liboserfo, 1994.

Požadavky

Aktivní účast na seminářích.

Garant

doc. PaedDr. Jiří Tesař, Ph.D.

Vyučující

doc. PaedDr. Jiří Tesař, Ph.D.