Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Regionální rozvoj a veřejná správa (KGE / RRVS)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KGE / RRVS - Regionální rozvoj a veřejná správa, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Základní východiska a teorie regionálního rozvojeRegionální disparity v České republiceRegionální politika v Evropské unii a České republiceStrukturální fondy Evropské unie a jejich vliv na regionální rozvojAktuální problémy regionálního rozvojeStrategie a programy regionálního rozvojeRole veřejné správy v procesu regionálního rozvojeČerpání dotací z fondů Evropské unie

Získané způsobilosti

Způsobilosti studenta po absolvování předmětu vycházejí zejména z cílů předmětu a obsahu předmětu.

Literatura

Armstrong, H., Taylor, J.:. Regional economic and policy. London, Blackwell publishing, 437 s. 2000. Braczyk, H., Cooke, P., Heidenreich, M.:. Regional Innovation Systems, London, 499 s. 1998. Wokoun, R., Malinovský, J., Damborský, M., Blažek, J. a kol.:. Regionální rozvoj (Východiska regionálního rozvoje, regionální politika, teorie, strategie a programování), Praha, Linde, 475 s. 2008. Hampl, M. a kol.:. Regionální vývoj: specifika české transformace, evropská integrace a obecná teorie. Univerzita Karlova v Praze, Přírodovědecká fakulta, Praha, 328 s. 2001. Blažek, J., Uhlíř, D.:. Teorie regionálního rozvoje - nástin, kritika, klasifikace. Praha, Karolinum, 212 s. 2002.

Požadavky

100 % účast na přednáškách

Garant

Mgr. Michal Vančura, Ph.D.

Vyučující

RNDr. Stanislav Kraft, Ph.D.Mgr. Michal Vančura, Ph.D.