Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Specializ. přednášky ze sociální geogr. (KGE / SPSG)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KGE / SPSG - Specializ. přednášky ze sociální geogr., Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Předmět rozšiřuje specializaci studentů v dílčích disciplínách fyzické geografie, GIS a didaktiky geografie formou odborných přednášek členů katedry geografie a dalších odborníků z ostatních geografických pracovišť v Česku a Slovensku a odborníků z praxe.

Získané způsobilosti

Pochopení základních výzkumných trendů, metod a problémů v sociální geografii.

Literatura

TOUŠEK.,V., KUNC, J., VYSTOUPIL, J. a kol. (2008):. Ekonomická a sociální geografie. Vyd. A. Čeněk, Plzeň, 411 s. FLOWERDEW, R., MARTIN, D. (1999):. Methods in Human Geography: a guide for students doing a research project. Longman, Harlow, 296 s. ŽENKA, J., KOFROŇ, J. (2012):. Metodologie výzkumu v sociální geografii - případové studie. Ostrava: Ostravská univerzita, 90 s. KNEALE, P. (1999):. Study Skills for Geography Students: A practical guide. London, 276 pp. SKOKAN, L. (2004):. Úvod do teorie geografie I. UJEP, Pedagogická fakulta, Ústí nad Labem, 147 s. IVANIČKA, K. (1983):. Základy teorie a metodológie socioekonomickej geografie. SPN, Bratislava, 448 s.

Požadavky

100 % účast na přednáškách

Garant

RNDr. Stanislav Kraft, Ph.D.

Vyučující

RNDr. Stanislav Kraft, Ph.D.