Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Asistentská praxe II (KIN / ASPZ2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KIN / ASPZ2 - Asistentská praxe II, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Student si vybere vhodnou školu a učitele a dohodne si formu praxe. (Praxe musí být předem schválena metodikem praxe).2. V průběhu semestru student dochází na školu a pomáhá učiteli v jeho práci (přípravy, práce v PC učebně, pomoc při vlastní výuce, suplování).3. Seznamuje se s životem školy a se školským prostředím z pohledu IT :elektronické zpracování pedagogické dokumentacekomunikace školy s orgány státní správy a rodičovskou veřejnostívyužití technologií ve výucetechnické zabezpečení technologiípomoc při přípravě pomůcek,pomoc při organizaci a správě školního webu, počítačové učebny.

Získané způsobilosti

Absolvent praxe bude lépe rozumět problematice výuky informačních technologíí a obsahu povolání pedagoga. Osvojí si základy pedagogických dovedností v roli asistenta učitele nebo ICT specialisty.

Požadavky

Vykonání praxe v předepsaném rozsahu. Vedení pedagogického deníku, ve kterém posluchač provádí popis vlastní činnosti nebo výsledky pozorování činnosti učitele či žáků.Splnění těchto požadavků potvrzuje dohlížející učitel - pracovník školy.

Garant

PaedDr. Petr Pexa, Ph.D.

Vyučující

PaedDr. Petr Pexa, Ph.D.