Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Autorské e-learningové systémy (KIN / AUTE)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KIN / AUTE - Autorské e-learningové systémy, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Základní pojmy autorských systémů2. Model ADDIE a jeho aplikace3. Pravidla SCORM4. Práce s časovou osou v Authorware5. Multimediální objekty - ikony grafika, text6. Multimediální objekty - video, zvuk7. Vlastnosti Response symbol8. Rozhodovací struktury v Authorware9. Dynamické načítaní dat10. Nástroj pro tvorbu testů11. Distribuční kanály výukových aplikací Authorware12. Podmínky publikování na internetu13. Podmínky přístupnosti pro publikování prostřednictvím CD/DVD

Získané způsobilosti

Student získá přehled o možnostech návrhu a tvorby interaktivních aplikací prostřednictvím standardních autorských nástrojů. Student by měl být schopen vytvořit interaktivní aplikaci s využitím dílčích výukových objektů.

Literatura

Authorware.com [online]. WWW: http://authorware.com/faqmenu.asp, 2006. EAMOS - výukový systém [online]. WWW: http://www.eamos.cz, 2004. Macromedia Authorware [online]. www.macromedia.com/authorware, 2006. Macromedia Authorware. Using Authorware. 1st edition. Macromedia, Inc., 600 Townsend., San Francisco, 2000.

Požadavky

1. Vypracování dílčích projektů zadaných během semestru.2. Představení závěrečného projektu v podobě vlastního návrhu koncepce, realizace a prezentace.

Garant

PhDr. Milan Novák, Ph.D.