Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářská práce (KIN / BAPA)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KIN / BAPA - Bakalářská práce, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Formální úprava závěrečných prací. Typografie.2. Pravidla citování cizích prací. Copyright. Odborné nároky na práci.3. Psaní tezí. Jejich obsah a formální úprava.4. - 12. Účast na obhajobách nanečisto, konzultace s vedoucími prací.13. Závěrečné zhodnocení.

Získané způsobilosti

Student získá představu o psaní závěrečných prací. Pozornost je věnována zejména typografii, citacím, metodice a cílům práce.

Literatura

Kapounová, J. Formální úprava diplomové práce. Ostrava: Pedagogická fakulta, 1999. Hrabal, V. Pedagogicko psychologická diagnostika. Praha, SPN, 1989. Hendl, J. Úvod do kvalitativního výzkumu. Praha: Karolinum, 1997. Skalková, J. Úvod do metodologie a metod pedagogického výzkumu. Praha: SPN, 1983. Pelikán, J. Základy empirického výzkumu pedagogických jevů. Praha: Karolinum, 1998.

Požadavky

Student vypracuje a odevzdá teze své závěrečné práce, v elektronické podobě je umístí na web dle instrukcí. Student navštíví "obhajoby nanečisto". Student rovněž pravidelně konzultuje s vedoucím své práce.

Garant

Ing. Jan Jára, Ph.D.doc. PaedDr. Jiří Vaníček, Ph.D.