Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomový seminář II (KIN / DIS2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KIN / DIS2 - Diplomový seminář II, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Seminář o obhajobách prací a přípravě prezentací pro obhajobu.2. - 12. "Obhajoby nanečisto" s rozborem jednotlivých výstupů.12. Závěrečný rozbor výstupů.

Získané způsobilosti

Student získá představu o obhajobě bakalářské práce a o přípravě prezentace pro obhajobu.

Literatura

KAPOUNOVÁ, J. Formální úpravy diplomové práce. Ostrava: Ostravská univerzita, 1999. ECO, U. Jak napsat diplomovou práci. Olomouc: Votobia, 1997. Hrabal, V. Pedagogicko psychologická diagnostika. Praha: SPN, 1989. Hendl, J. Úvod do kvalitativního výzkumu. Praha: Karolinum, 1997. SKALKOVÁ, J. Úvod do metodologie a metod pedagogického výzkumu. Praha: SPN, 1983. Pelikán, J. Základy empirického výzkumu pedagogických jevů. Praha: Karolinum, 1998.

Požadavky

Student vystoupí na jednom setkání (s připravenou prezentací) se zprávou o své závěrečné práci a následnou obhajobou. Vystoupení bude obsahovat ozřejmění cíle, významu a využitelnosti práce, stručné uvedení do problematiky, vysvětlení vlastního podílu studenta na práci a použitých metod práce, předvedení hotových částí nebo výsledků práce. Schopnost reagovat na dotazy.Student vystupuje teprve tehdy, je-li jeho závěrečná práce před dokončením nebo je hotova její podstatná část.Student odevzdá prezentaci, kterou použil k vystoupení, v elektronické formě podle instrukcí.Student rovněž pravidelně konzultuje svoji činnost s vedoucím své práce.

Garant

Ing. Jan Jára, Ph.D.doc. PaedDr. Jiří Vaníček, Ph.D.

Vyučující

Ing. Jan Jára, Ph.D.doc. PaedDr. Jiří Vaníček, Ph.D.