Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Vývoj podnikových aplikací v jazyce Java (KIN / JEE)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KIN / JEE - Vývoj podnikových aplikací v jazyce Java, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. ÚvodJava EE aplikační modeldistribuované vícevrstvé aplikace2. Webovská vrstvatechnologie Java Servletů3. Webovská vrstvatechnologie Java Server Pages4. Webovská vrstvatechnologie Java Server Faces5. Webovská vrstvainternacionalizace a lokalizace webovských aplikací6. Webservicesvytváření webovských služeb s JAX-WSJAXB architektura7. WebservicesStAX API pro čtení a zápis XML dokumentů8. Enterprise Beansživotní cyklus enterprise beansSession BeansMessage-Driven Beans9. Persistenceúvod do Java Persistence API10. Persistencepersistence na webovské vrstvě11. Persistencepersistence na EJB vrstvě12. PersistenceThe Java Persistence Query Language13. Bezpečnost na Java EE platforměbezpečnost Java EE aplikacíbezpečnost webovských aplikací14. Případové studieThe Coffee Break ApplicationThe Duke's Bank Application

Získané způsobilosti

Absolvent kurzu získá přehled o aktuálním stavu technologií pro vývoj podnikových aplikací v |jazyce Java. Naučí se navrhovat vícevrstvé aplikace s využitím Java Server Pages, Java Server Faces, a Java Enterprise Beans. Pro vytváření podnikových aplikací se naučí využívat vývojové prostředí NetBeans nebo Elipse.

Literatura

The Java EE 5Tutorial. SUN Microsystems, 2007.

Požadavky

Aktivní účast na seminářích (80 %).Úspěšné zvládnutí dvou testů v průběhu semestru.Vypracování semestrálního projektu(ů).

Garant

RNDr. Jaroslav Icha

Vyučující

RNDr. Jaroslav Icha