Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Tvorba a publikování webovských aplikací (KIN / PHPE)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KIN / PHPE - Tvorba a publikování webovských aplikací, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Přehled dynamických technologií, instalace PHP, MySQL2. Správa MySQL prostřednictvím phpmyadminu3. Základy syntaxe PHP4. Návrh zvoleného modulárního systému (Case, UML)5. Syntaxe - pole, cykly, podmínky6. Syntaxe - funkce, objektový model PHP7. Funkce pro práci s databází8. Využití společného kódu9. Metody šablonovacích systémů10. Ošetřování vyjímek11. Návrh samostatného modulu12. Práce na samostatném modulu13. Týmová spolupráce na zprovoznění systému

Získané způsobilosti

Absolvent kurzu by měl být schopen orientovat se v technologiích PHP a MySQL. Porozumět pravidlům tvorby dynamických aplikací na internetu se zaměřením na využití ve školství.

Literatura

Řehout V., Kúbek A., Filistowicz A. Geneticky modifikované organismy. Genetické zdroje. České Budějovice, 89 s., 2005. ISBN 80-85645-51-3.Interval [online]. Zoner software, s.r.o. Maslakowski, M. Naučte se MySQL za 21 dní. Computer Press, 2001. Welling, L. - Thomson, L. PHP a MySQL rozvoj webových aplikací. Praha: SoftPress, 2002. Lane, D. - Williams, H., E. PHP a MySQL Vytvážíme webové databázové aplikace. Praha: Computer Press, 2002. PHP [online]. Open Source Community. Castagnetto - Rawat - Schumann - Scollo - Veliath. Programujeme PHP profesionálně. Computer Press, 2001.

Požadavky

Výuka bude probíhat formou odborných seminářů, na kterých budou probírány jednotlivé části technologie PHP a MySQL. Student bude vytvářet samostatný modul pro zvolený projekt, na kterém budou v součinnosti pracovat i všichni ostatní studenti.

Garant

Mgr. Václav ŠIMANDL