Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Podnikání na Internetu (KIN / POI)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KIN / POI - Podnikání na Internetu, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Přednášky:1. Úvod, co znamená podnikání na internetu2. Způsoby podnikání na internetu3. Webové služby4. Internetový marketing5. SEO - optimalizace pro vyhledávače6. SEM - marketing ve vyhledávačích7. Analýza návštěvnosti - Google Analytics8. Mobilní aplikace a hry9. Elektronický obchod - eshop10. Plánování a realizace eshopu11. Internetový marketing eshopu12. Praktické ukázky a cvičení v provozování eshopu

Získané způsobilosti

Studenti získají znalosti z oblasti internetového marketingu, SEO (optimalizace pro vyhledávače), webové analytiky, mobilních aplikací a základní podvědomí o realizaci internetového obchodu. Studenti dále získají zkušenosti s tvorbou reálného byznys plánu v oblasti internetového obchodování.

Literatura

Kiyosaki, R. T. Bohatý táta, chudý táta, ISBN: 80-7205-822-3. Mikulášková, P., Sedlák, M. Jak vytvořit úspěšný a výdělečný internetový obchod. ISBN: 978-80-251-3727-7. Vanhara, J. Podnikání v USA. ISBN: 978-80-254-4523-5. Kawasaki, G. Umění rozjezdu. ISBN: 978-80-7349-244-1. Isaacson, W., Jobs, S. 978-80-7252352-8.

Požadavky

Studenti v rámci předmětu vypracují v týmu během semestru vlastní internetový projekt (Startup) zaměřený čistě do praxe a to včetně skutečného podnikatelského plánu. Povaha a téma projektu je pouze na studentech, musí to být však skutečný podnikatelský záměr. Například webová služba, internetový obchod, mobilní aplikace, portál, hra, reklamní server, atd.

Garant

Ing. Radek Bartuška

Vyučující

Ing. Radek Bartuška