Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Informatika a informační technologie (KIN / QZIB)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KIN / QZIB - Informatika a informační technologie, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Složení státní zkoušky.Student skládá písemnou zkoušku. Povaha zkoušky připomíná písemný test psaný na papír. V zadání bude cca 5 - 6 praktických problémů a otázek z klíčových povinných předmětů programování, elementaristika práce s elektronickými informacemi, diskrétní matematika, principy a využití multimédií, správa a navrhování edukačního webu, databázové systémy, operační systémy.

Získané způsobilosti

Absolvent získá matematický aparát pro práci s technologiemi, teoretický základ z informačních technologií a základní znalosti oborových předmětů aplikace informačních technologií ve vzdělávání, které budou rozšiřovány v navazujícím magisterském studiu učitelství informatiky, jako jsou didaktika informačních technologií, počítačem podporovaná výuka, e-learning a obecně informatika v kontextu se vzděláváním.

Požadavky

Znalost základních disciplín z oboru inf. technologie, schopnost syntézy a využití znalostí.

Garant

doc. PaedDr. Jiří Vaníček, Ph.D.