Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Souvislá pedagogická praxe (KIN / SPPA)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KIN / SPPA - Souvislá pedagogická praxe, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Student má přiřazeného tzv. vedoucího učitele, který jej uvede do problematiky výuky a její organizace, student dále spolupracuje s ICT koordinátorem školy, webmasterem a správcem informační sítě školy. Studenti absolvují hospitace, nikoliv vlastní výstupy. Budou spolupracovat s pracovníky školy (instituce) na přípravě materiálů a učebny pro výuku, správy školního webu nebo e-learningového portálu, příprava a realizace proškolení učitelů z ovládání některé speciální aplikace apod.

Získané způsobilosti

Obsahem předmětu je odborná pedagogické práce formou přítomnosti ve vybrané škole nebo ve vzdělávací instituci s cílem seznámit se s chodem školy v oblasti ICT, s problematikou výuky informačních technologií a použití počítače ve výuce i v životě školy (instituce) a komunikaci s úřady a veřejností.Student má přiřazeného tzv. vedoucího učitele, který jej uvede do problematiky výuky a její organizace, student dále spolupracuje s ICT koordinátorem školy, webmasterem a správcem informační sítě školy. Studenti absolvují hospitace, nikoliv vlastní výstupy. Budou spolupracovat s pracovníky školy (instituce) na přípravě materiálů a učebny pro výuku, správy školního webu nebo e-learningového portálu, příprava a realizace proškolení učitelů z ovládání některé speciální aplikace apod.

Literatura

Učebnice podle probíraných témat a doporučení učitele, který praxi povede.

Požadavky

Student spolupracuje s ICT koordinátorem školy, webmasterem a správcem informační sítě školy. Studenti absolvují hospitace, nikoliv vlastní výstupy. Budou spolupracovat s pracovníky školy (instituce) na přípravě materiálů a učebny pro výuku, správy školního webu nebo e-learningového portálu, příprava a realizace proškolení učitelů z ovládání některé speciální aplikace apod.

Garant

PaedDr. Petr Pexa, Ph.D.

Vyučující

PaedDr. Petr Pexa, Ph.D.