Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Tvorba e-learningových materiálů (KIN / TEMA)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KIN / TEMA - Tvorba e-learningových materiálů, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Pojmy elearningu.2. Elearning ve vztahu k formám výuky3. Autorské systémy pro podporu výuky4. Návrhové vzory pro výukové materiály5. Struktura výukových materiálů6. Výukové materiály pro distanční/kombinované studium7. Příprava výukových objektů8. Sdílení výukových objektů9. Nástroje pro zpětnou vazbu10. Implementace výukového systému11. Diagnostické nástroje pro hodnocení elektronických výukových materiálů12. Vlastní návrh výukového materiálu13. Realizace výukového materiálu

Získané způsobilosti

Student získá všeobecný přehled o možnostech elektronické podpory výuky v podobě elearningu, blended learningu. Student by měl umět navrhnout výukový elektronicky zpracovaný materiály pro různé formy studiam, podle pravidel přístupnosti a validity.

Literatura

EAMOS - výukový systém [online]. Tvorba elearnignových materiálů. 2004. ELEARNING [online]. ROI - efektivita elearningu. 2006. Macromedia. Getting started with e-learning. 1st edition. Townsend St. San Francisco, 2001. Moodle - výukový kurz. WVC - webcastingový systém [online]. 2004. KVĚTOŇ, K. Základy on-line výuky a eLearningu. 1. vyd. Praha : Belcom, 2003.

Požadavky

Vytvoření plnohodnotného výukového materiálu vytvořeného v systému Moodle na základě zadání některého ze spolupracujících vyučujících.

Garant

PaedDr. Petr Pexa, Ph.D.