Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Užitá audioviz. a didaktická technika II (KIN / UAT2U)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KIN / UAT2U - Užitá audioviz. a didaktická technika II, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Technologie ve vzdělávání, základní formy použití ve výuce a v učenídigitální fotoaparát a spolupráce fotoaparátu s PCzpracování grafiky z fotoaparátuskenování dokumentůpráce s audiem, stahování, střih a úpravy, hudební formátynatáčení digitální kamerou, spolupráce kamery s PCúpravy videa, střih, titulky, scénář, exportinteraktivní tabule, ovládání a psaní na tabuli, ukládání napsanéhoprezentování pomocí interaktivní tabuletvorba výukových materiálů pro interaktivní tabuli z výukových šablon

Získané způsobilosti

Absolvent kurzu je schopen ovládat techniku tak, aby mohl vytvářet výukové materiály, vést vyučovací hodinu za použití technologií, rozuměl principům práce s multimédii a dokázal tuto techniku obsluhovat. Absolvent bude schopen nabyté kompetence uplatnit při práci v oborově didakticky zaměřených předmětech, pro své kvalifikační práce a pro pedagogickou praxi.

Literatura

Dunn, J.R.:. Digitální video, Computer Press, Brno 2003. Vít, V.:. Televizní technika, AY servis Praha s.r.o., 1994. Pražan, E.:. Točíme videoprogramy,Český svaz pro film a video. Kopřiva, J.:. Videotechnika, Univerzita J.E.Purkyně, Brno, 1986. Zapletal,P.:. Videotechnika-kamery, Rubico, s.r.o., Olomouc, říjen 1996. www.idif.cz. www.projektmedia.cz. www.zonerpress.cz.

Požadavky

Aktivní účast v seminářích, prezentace práce na zvolené téma.

Garant

PaedDr. Petr Pexa, Ph.D.doc. RNDr. Vojtěch Stach, CSc.

Vyučující

Ing. Tomáš Dolanský, Ph.D.PaedDr. Petr Pexa, Ph.D.