Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Cizí jazyk angličtina (KIN / XAJ)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KIN / XAJ - Cizí jazyk angličtina, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Získané způsobilosti

Studenti jsou připravováni na to, aby byli schopni prezentovat výsledky svého výzkumu na mezinárodní úrovni, aby si zlepšili své komunikační a stylistickou zdatnost a prohloubili znalost gramatiky, idiomatických frází a vyjadřování.

Literatura

Odborná literatura odpovídající tématu disertační práce. Leki, I.:. Academic Writing, Cambridge University Press. Savage, A. et al.:. Effective Academic Writing, Oxford University Press.

Požadavky

1. Přečíst anglicky psanou odbornou knihu v rozsahu cca 200 stran a stručně písemně shrnout její obsah.(může jít o jednu publikaci či soubor článků. Text by měl být pevně vázán na téma doktorské práce doktoranda. Výběr je dobré konzultovat předem se školitelem/školitelkou a zkoušející na katedře anglistiky.) Písemné shrnutí je nutné odevzdat předem. U ústní zkoušky se proberou klíčové termíny, případně se rozvine diskuse nad obsahem textu.2. Napsat strukturovaný životopis (anglicky). Nutno odevzdat předem.3. Prezentovat projekt své doktorské práce v angličtině. Doktorand skupině ostatních doktorandů prezentuje svůj doktorský projekt se zaměřením na cíle a metody výzkumu. Ostatní účastníci kladou na závěr otázky, rozvine se diskuze. Následuje zpětná vazba od zkoušející týkající se obsahu, ale především jazykové úrovně prezentace.

Garant

doc. PhDr. Lucie Betáková, Ph.D.