Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odborná angličtina (KIN / XEAP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KIN / XEAP - Odborná angličtina, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Kurz se zaměřuje v prezentační části především na následující témata :obecná charakteristika vědeckého článku;charakteristická slovní zásoba vědeckého pojednání;textová koheze, stylistika a charakteristika vědeckého stylu;základní principy vědecké prezentace.V gramatické části se jedná především o tato témata :užití členů, spojovacích slov, velkých písmen v odborném textu,porozumění čtenému a psanému materiálu,psaní summary

Získané způsobilosti

Studenti budou schopni v angličtině správně představit a prezentovat na mezinárodní úrovni svůj výzkum. Studenti také rozumí a správně používají různé vědecké výrazy a fráze a jsou schopni komunikovat s anglicky mluvícími kolegy a účastníky konferencí.

Literatura

HEWINGS, M.:. Advanced Grammar in Use, CUP, 1999. GLENDINNING E., McEWAN J.:. Basic English for Computing, OUP, 2002. (intermediate level). MURPHY, R.:. English Grammar in Use, CUP, 2002. OSHIMA A., HOGUE, A.:. Introduction to Academic Writing, Longman, 2007. GLENDINNING E., McEWAN J.:. Oxford English for Information Technology, OUP, 2002. (advanced level).

Požadavky

Zapsaní studenti musí podstoupit všechny čtyři části tohoto předmětu : diagnostický test, vypracovat 20 úkolů v e-learningovém prostředí e-Amos, zúčastnit se aktivně intenzivního kurzu a vykonat předepsanou zkoušku, která má dvě části - písemnou (testuje gramatiku, porozumění a .psaní) a ústní s rodilým mluvčím.

Garant

doc. RNDr. Václav Nýdl, CSc.