Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Matematika - předmětová praxe (KMA / MPK)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KMA / MPK - Matematika - předmětová praxe, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Dle plánu a požadavků učitele, který praxi povede.

Získané způsobilosti

Studenti navštěvují vzorové hodiny matematiky a absolvují vlastní výstupy, mají možnost uplatnit vlastní znalosti a dovednosti získané během studia v matematice i v didaktice a konzultovat metody a formy práce ve vyučování s didaktikem oboru matematika.

Literatura

Andersonová, J., Fischgrundová, S., Labascherová, M. :. Dobrý start do školy. Praha: Portál. 1994. Bártková, H.:. Průběžná pedagogická praxe v 1. ročníku. In: Mrhač, J. a kol.: Pedagogická praxe studentů učitelství 1.-4. ročníku ZŠ. Ostrava: PdF. 1982. Čáp, J.:. Psychologie výchovy a vyučování. Praha: UK. 1993. Kurelová, M.:. Učitelská profese v teorii a praxi. Ostrava: PdF OU. 1998. Langmeier, J., Krejčířová, D.:. Vývojová psychologie. Praha: Grada Publishing. 1998.

Požadavky

aktivní účast, deník praxe

Garant

doc. RNDr. Helena Binterová, Ph.D.