Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Dramatická výchova II (KNJ / DRV2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KNJ / DRV2 - Dramatická výchova II, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1.-3. týden: úvod do dramatické výchovy a jejích metod4. - 13. týden: Hraní rolí a vytváření dialogů z každodenního života, nácvik improvizace14. týden: reflexe metod, jejich výstupy a prezentace nejzdařilejších aktivit a metod

Získané způsobilosti

Studenti se seznámí s novými metodami výuky a využíváním divadelních technik, procvičí si svou výslovnost, nová slovíčka, gramatické struktury, interakci, prezentační dovednosti, kreativitu a představivost.

Literatura

https://sites.google.com/site/duitsinfo/sprechen---spielen/theater. http://www.abrapa.org.br/cd/pdfs/Bohlsen-S10-SandraP-Fertig.pdf. http://www.dramapaedagogik.org/wasistdrama.pdf. http://www.gfl-journal.de/1-2004/oelschlaeger.pdf. http://www.theaterwerkstatt-heidelberg.de/uploadverzeichnisse/downloads/tw_Fremdsprachenunterricht.pdf. http://www.uni-due.de/imperia/md/content/prodaz/prodaz_dramapaed_ueberblick20110505.pdf.

Požadavky

aktivní účast na výuce

Garant

Susanne Christof