Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Hry a písně ve výuce NJ (KNJ / HPVZ)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KNJ / HPVZ - Hry a písně ve výuce NJ, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Typologie her vhodných pro výuku německého jazyka2. Typologie her vhodných pro výuku německého jazyka3. Organizace hry4. Základní frazeologické obraty pro vedení hry ve výuce5. Mikroteaching6. Mikroteaching7. Mikroteaching8. Nácvik písní9. Nácvik písní10. Nácvik písní11. Rytmizace písní a textů12. Didaktizace písní13. Didaktizace písní14. Test, zápočet

Získané způsobilosti

Studenti si osvojí zákadní dovednosti pro použití her ve výuce. Naučí se didaktizovat písňové texty a pracovat s rytmem.

Literatura

Kind, U. - Broschek. Deutschvergnügen, Langenscheidt KG, 1996. Kind, U. Eine kleine Deutschmusik. Langenscheidt KG, 1993. Dauvillier, Ch., L0vy.Hillerich, D. Spiele im Deutschunterricht. München: Goethe Institut, 2004. Dreke, M., Lind, W. Wechselspiel. Berlin: Langenscheidt KG, 1986.

Požadavky

Aktivní účast na seminářích

Garant

doc. PaedDr. Hana Andrášová, Ph.D.