Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Evaluace (KPE / MEVAK)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPE / MEVAK - Evaluace, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- evaluace a hodnocení - jako součást kurikula školy, kritéria evaluace podle RVP PV v praxi konkrétní MŠ, sebereflexe učitelky MŠ- tvorba plánu evaluace, analýza podmínek MŠ, autoevaluace školy, evaluační zpráva

Získané způsobilosti

sebereflexe, tvorba plánu evaluace MŠ

Literatura

Syslová Z.:. Autoevaluace v mateřské škole, Portál, 2012. Svobodová E., Váchová A.:. Inovace školního vzdělávacího programu, RAABE, Řízení školy, 2008. Syslová Z.:. Jak úspěšně řídit mateřskou školu, Wolters Kluwer, 2012. Bečvářová, Z.:. Kvalita, strategie a efektivita řízení mateřské školy, Portál, 2010. Smolíková, K. A KOL.:. Manuál k Rámcovému programu pro předškolní vzdělávání.2005. Smolíková, K. A KOL.:. Rámcový program pro předškolní vzdělávání., 2005. Svobodová, E., Šmelová, E., Švejdová, H., Váchová, A.:. Vzdělávání v mateřské škole, Praha, Portál 2010.

Požadavky

vytvořit plán evaluace MŠ

Garant

Mgr. Eva Svobodová

Vyučující

Mgr. Eva Svobodová