Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Souvislá pedagogická praxe (KPE / MSPXR)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPE / MSPXR - Souvislá pedagogická praxe, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Účast na práci školy v plnohodnotné roli učitele.Absolvování daného počtu náslechů.Příprava a odučení daného počtu vyučovacích hodin pod dohledem odborného učitele.Po každé odučené hodině následuje rozbor hodiny.Administrativa v práci učitele.Typická témata rozboru:příprava na vyučovací hodinumotivacecíle výuky a kontrola jejich dosaženížákovská chyba a její detekcevedení vyučovací hodinyvedení projektové výuky

Získané způsobilosti

Student vykoná souvislou pedagogickou praxi na zvolené škole. v době jednoho měsíce. Během praxe je student plně přítomen ve škole v roli učitele, vyučuje a koná předepsané náslechy, účasní se života školy.

Literatura

Svobodová, E.:. Prosociální činnosti v předškolním vzdělávání, RAABE, Praha, 2007. Opravilová, E., Gebhartová, V.:. Rok v mateřské škole. Portál, Praha, 2003. Caiatiová, M., Delačová S., Mullerová A.:. Volná hra. Portál, Praha, 1995.

Požadavky

PřípravyReflektivní záznamy (vedení si deníku v průběhu praxe)Hodnocení učitelePohovor

Garant

PaedDr. Alena Váchová

Vyučující

PaedDr. Alena Váchová