Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomová práce I (KPE / NMP1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPE / NMP1 - Diplomová práce I, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. uvedení do metod vědecké práce2. formální náležitosti DP3. metody efektivního učení4. literatura, zdroje dat5. rešerše témat DP z vyhledané literatury6. prezentace průběžných výsledků7. autoreferát8. průběh obhajoby DP9. - 12. kolektivní nebo individuální konzultace

Získané způsobilosti

Na základě konzultací s vedoucím práce získá student vhled do problematiky psaní práce, seznámí se s členěním na kapitoly, hypotézami i metodami výzkumu.

Literatura

HRABAL, V.:. Pedagogicko psychologická diagnostika. Praha, SPN, 1989. SKALKOVÁ, J.:. Úvod do metodologie a metod pedagogického výzkumu. Praha: SPN, 1983. PELIKÁN, J.:. Základy empirického výzkumu pedagogických jevů. Praha: Karolinum, 1998.

Požadavky

Aktivní účast v přednáškách (seminářích) a konspekty ze zadané literatury. V průběhu semestru student zpracuje a odevzdá projekt diplomové práce.

Garant

Mgr. Miroslav Procházka, Ph.D.