Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Reflexivní praxe II (KPE / SBBK8)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPE / SBBK8 - Reflexivní praxe II, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Opakování a průřez základními tématy: veřejná správa2. Opakování a průřez základními tématy: veřejné finance3. Opakování a průřez základními tématy: veřejná správa EU a její politiky, sociální politika4. Opakování a průřez základními tématy: komunikační dovednosti a komunikační strategie5. Opakování a průřez základními tématy: sociální a vzdělávací programy pro zaměstnance6. Zadání semestrální práce, která je první podmínkou k získání zápočtu7. Samostatná práce studentů8. Konzultace samostatné práce9. Sestavení osnovy semestrální práce a návrh literatury10. Napsání 1-2 stran pracovního textu, konzultace dle potřeby11. Prezentace 6 semestrálních prací studentů12. Prezentace dalších 4 semestrálních prací studentů

Získané způsobilosti

Absolvent předmětu Bezpečnostně-právní specializace má široké spektrum znalostí především z problematiky ochrany zdraví, života a majetku. Je schopen se orientovat v právním řádu České republiky a získané znalosti aplikovat v nejrůznějších oblastech a úrovních veřejné správy.

Literatura

HENNING, C. - KELLER, G.:. Antistresový program pro učitele. Portál 1995. Vališová, A.:. Asertivita v rodině a ve škole / event. jakákoliv další publikace o asertivitě/. Goleman, D.:. Emoční inteligence. Praha, Columbus, 1997. Karnsová, M.:. Jak budovat dobrý vztah mezi učitelem a žákem. Praha, Portál, 1995. Balint, M.:. Lékař, jeho pacient a nemoc. Praha, Grada, 1999. KOPŘIVA, K.:. Lidský vztah jako součást profese. Praha, Portál 2008. Skála, J.:. Proč se neporadit s Balintem?. Časopis českých lékařů, 1985. Fontana, D.:. Psychologie ve školní praxi. Praha, Portál, 1997. LEWIS, D.:. Tajná řeč těla. Nakladatelství - III.milenium, ISBN 80-86663-98-1, 2008. ÚLEHLA, I.:. Umění pomáhat. 3. vydání, nakladatelství Slon, 2007. Fraňková, S. - Klein, Z.:. Úvod do etologie člověka. HZ Systém, 1997. Kohout, J. Veřejné mínění, image a metody public relations. Praha, Management Press, 1999.

Požadavky

Student prokáže znalost problematiky zpracováním a obhájením semestrální práce.

Garant

Mgr. Romana Rýcová

Vyučující

Mgr. Romana Rýcová