Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k bakalářské práci I (KPE / SBP1U)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPE / SBP1U - Seminář k bakalářské práci I, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Základní požadavky na bakalářskou práci.Formální stránka bakalářské práce.Studium a analýza zadané literatury ve vazbě na téma bakalářské práce.2. Zpracování teoretické části bakalářské práce.3. Stavba jednotlivých kapitol, jejich provázanost, zařazení obrázků, tabulek a grafů a jejich označení.4. Správná citace literatury.Formulování závěru a případné vazby na výzkum nebo grant.

Získané způsobilosti

Studenti se seznámí se základními požadavky na bakalářskou práci.Naučí se analyzovat zadanou literaturu ve vazbě na téma bakalářské práce. Zaměří se na stavbu jednotlivých kapitol, jejich provázanost, zařazení obrázků, tabulek a grafů a jejich označení , správnou citaci literatury a formulaci závěru.

Literatura

Hrabal, V.:. Pedagogicko psychologická diagnostika. Praha SPN 1989. Somr, M.:. Úvod do metodologie a metod výzkumu. České Budějovice 2006. Papáček, M., Slipka, J.:. Úvod do odborné práce.České Budějovice PF JU 1997. Spousta, V a kol.:. Vademékum autora odborné a vědecké práce. Brno, Paido 2000. Pelikán,J. :. Základy empirického výzkumu pedagogických jevů. Praha Karolinum 1998.

Požadavky

Samostatná práce se zadanou literaturou.

Garant

PhDr. Iva Žlábková, Ph.D.