Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k bakalářské práci II (KPE / SBP2U)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPE / SBP2U - Seminář k bakalářské práci II, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Rozbor osnovy zadaného tématu bakalářské práce. Ukázky kvalitních bakalářských prací.2. Studium a analýza zadané literatury ve vazbě na téma bakalářské práce.Vlastní zpracování jednotlivých částí bakalářské práce.3. Formální stránka bakalářské práce. Stavba jednotlivých kapitol, jejich provázanost,zařazení obrázků, tabulek a grafů a jejich označení.4. Formulování závěru a případné vazby na výzkum nebo grant.Správná citace literatury.

Získané způsobilosti

Student je schopen samostatně provést rozbor zadaného tématu s ukázkou hotových částí bakalářské práce, orientuje se ve stavbě jednotlivých kapitol, jejich provázanosti, zařazení obrázků, tabulek a grafů a jejich označení.Dovede správně citovat literaturu a formulovat závěr s případnou vazbou na výzkum nebo grant.

Literatura

Hrabal, V.:. Pedagogicko psychologická diagnostika. Praha SPN 1989. Somr, M.:. Úvod do metodologie a metod výzkumu. České Budějovice 2006. Papáček, M., Slipka, J.:. Úvod do odborné práce.České Budějovice PF JU 1997. Spousta, V a kol.:. Vademékum autora odborné a vědecké práce. Brno, Paido 2000. Vybrané vzorové bakalářské práce na katedrách Pedagogické fakulty JU. Pelikán,J. :. Základy empirického výzkumu pedagogických jevů. Praha Karolinum 1998.

Požadavky

Samostatná práce se zadanou literaturou.

Garant

PhDr. Iva Žlábková, Ph.D.