Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář bakalářských prací I (KPE / SBPK1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPE / SBPK1 - Seminář bakalářských prací I, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

SEDLÁKOVÁ1. uvedení do metod vědecké práce2. formální náležitosti BP3. metody efektivního učení4. literatura, zdroje dat5. rešerše témat BP z vyhledané literatury6. prezentace průběžných výsledků7. autoreferát8. průběh obhajoby BP9. - 12. kolektivní nebo individuální konzultace

Získané způsobilosti

Absolvent předmětu má široké spektrum znalostí především z problematiky ochrany zdraví, života a majetku. Je schopen se orientovat v právním řádu České republiky a získané znalosti aplikovat v nejrůznějších oblastech a úrovních veřejné správy. Absolvent má znalosti veřejné správy ČR a EU a znalosti z oblastí sociální politiky, veřejnosti, sociálních skupin a dobrovolnictví. Má schopnosti tyto znalosti uplatňovat v různých oblastech a na různých úrovních nejen veřejné správy, ale i ve veřejném sektoru obecně a má dovednosti, které mu umožňují v těchto oblastech působit.

Literatura

Hrabal, V.:. Pedagogicko psychologická diagnostika. Praha, SPN, 1989. Skalková, J. Úvod do metodologie a metod pedagogického výzkumu. Praha: SPN, 1983. Pelikán, J. Základy empirického výzkumu pedagogických jevů. Praha: Karolinum, 1998.

Požadavky

SOMRAktivní účast v přednáškách (seminářích) a konspekty ze zadané literaturySEDLÁKOVÁV průběhu semestru student zpracuje a odevzdá projekt bakalářské práce.

Garant

doc. PhDr. Miroslav Somr, DrSc.

Vyučující

doc. PhDr. Miroslav Somr, DrSc.PhDr. Olga Vaněčková