Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k bakalářské práci I (KPE / SSAK1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPE / SSAK1 - Seminář k bakalářské práci I, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Základní požadavky na kvalifikační práci práci, základní etické normy pro zpracování práce.Formální stránka bakalářské práce.Práce s literaturou ve vazbě na téma bakalářské práce, čtení a psaní odborného textu.Postup při zpracování teoretické a praktické části bakalářské práce. Citace literatury, odkazový a poznámkový aparát.Formulace závěrů práce a případné vazby na výzkum nebo grant.Zařazení obrázků, tabulek a grafů a jejich označení.

Získané způsobilosti

Studenti se seznámí se základními formálními i etickými požadavky na kvalifikační práci. Seznámí se s postupy práce s literaturou ve vazbě k tématu práce, pravidly čtení a psaní odborného textu. Znají vhodné postupy při zpracování bakalářské práce, tvorbě jednotlivých částí i formulace závěrů.

Literatura

ŠANDEROVÁ, J., MILTOVÁ, A.:. Jak číst a psát odborný text ve společenských vědách. Praha: Sociologické nakladatelství, 2005. ISBN 978-8086429-40-3. ŠVAŘÍČEK, R., ŠEĎOVÁ, K. a kol.:. Kvalitativní výzkum v pedagogických vědách. Praha: Portál, 2007. ISBN 978-80-7367-313-0. KUBÁTOVÁ, H.:. Od abstraktu do závěrečné práce: jak napsat diplomovou práci ve společenskovědních a humanitních oborech praktická příručka. Olomouc: Univerzita Palackého, 2007. ISBN 978-80-244-1589-5. GAVORA, P.:. Úvod do pedagogického výzkumu. Brno: Paido. 2000. ISBN 80-85931-79-6.

Požadavky

Podmínkou udělení zápočtu za Seminář k bakalářské práci I je včasné odevzdání konceptu teoretické části bakalářské práce, prostudování základní literatury ke zvolenému tématu, vypracování podrobné osnovy výzkumu v rámci bakalářské práce a absolvování povinné konzultace organizované pro všechny studenty, kteří si v daném semestru zapsali seminář k bakalářské práci.

Garant

Mgr. Miroslav Procházka, Ph.D.