Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Mediál.výchova v kontextu mediál. komun. (KSV / MEVK)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSV / MEVK - Mediál.výchova v kontextu mediál. komun., Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Přednášky a semináře:Úvod do předmětuMediální komunikaceMédiaVliv negatiní reklamiPodoby veřejného života společnostiSoukromá i veřejná sféraOpakováníSchopnost zpracovat, vyhodnotit a využít podnětyMediální výchovaPolitické rozhodování, o němž se stále častěji hovoří jako medializovanémPolitologie, historie,Kulturální studia i lingvistikou se sémiotikou.OpakováníZápočtová hodina

Získané způsobilosti

Zvládnutí problematiky mediální výchovy

Literatura

Jirák, J., Köpplová, B. Média a společnost. Praha: Portál, 2007. ISBN 978-80-7367-287-4.Reifová, I., kol.:. Slovník mediální komunikace. PORTÁL Praha 2004. Birkenbihlová, V.:. Umenie komunikácie. Svornost Bratislava 1999. Peltová, N:. Umenie komunikovať bez zábran. Neografia Martin 1999. Quail, D.:. Úvod do teorie masové komunikace. PORTÁL Praha 1999.

Požadavky

Aktivní účast na seminářích, seminární práce.

Garant

Mgr. Marek Šebeš, Ph.D.Mgr. Michal Šimůnek, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Marek Šebeš, Ph.D.Mgr. Michal Šimůnek, Ph.D.