Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Med.výchova v kontextu výchovy ke zdraví (KSV / MEVU)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSV / MEVU - Med.výchova v kontextu výchovy ke zdraví, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Úvod do předmětu2. Mediální komunikace3. Média4. Vliv negatiní reklami5. Podoby veřejného života společnosti6. Soukromá i veřejná sféra7. Opakování8. Schopnost zpracovat, vyhodnotit a využít podněty9. Mediální výchova10. Politické rozhodování, o němž se stále častěji hovoří jako medializovaném11. Politologie, historie,12. Kulturální studia i lingvistikou se sémiotikou.13. Opakování14. Zápočtová hodina

Získané způsobilosti

Zvládnutí problematiky mediální výchovy.

Literatura

ELLIOTOVÁ, M.:. Jak ochránit své dítě. Praha: Portál, 1995. KOPŘIVA, K.:. Lidský vztah jako součást profese. Praha: Portál, 1997. JIRÁK, J., KÖPPLOVÁ, B.:. Media a společnost. Praha: Portál, 2003. REIFOVÁ, I., A KOL.:. Slovník mediální komunikace. Praha: Portál, 2004. Birkenbihlová, V.:. Umenie komunikácie. Svornost Bratislava 1999. PELTOVÁ, N.:. Umenie komunikovať bez zábran. Martin: Neografia, 1999. VYMĚTAL, J.:. Úvod do psychoterapie. Praha: Psychoanalytické nakladatelství, 1992. QUAIL, D.:. Úvod do teorie masové komunikace. Praha: Portál, 1999.

Požadavky

Aktivní účast na seminářích, seminární práce.

Garant

Mgr. Marek Šebeš, Ph.D.Mgr. Michal Šimůnek, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Marek Šebeš, Ph.D.Mgr. Michal Šimůnek, Ph.D.