Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Asistentská praxe II - SŠ (KTS / ASPS2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTS / ASPS2 - Asistentská praxe II - SŠ, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Základní činnosti učitele - vedení pedagogické dokumentace, způsob hodnocení žáků, řešení kázeňských problémů, organizační záležitostiŘízení části vyučovací jednotky TV - pomoc při přípravě pomůcek a organizaci vyučování, dopomoc a záchrana při cvičení, korekce chybRozvíjení komunikačních schopnostíVedení deníku - základní údaje vyučovací jednotce, vlastní činnosti a činnosti žáků

Získané způsobilosti

Student po absolvování předmětu si osvojí základy didaktických dovedností v roli atypického učitele, je schopen organizovat a řídit část vyučovací jednotky TV se skupinou žáků, zlepší komunikativní dovednosti na daném stupni školy.

Literatura

Rychtecký, A., Fialová, L. Didaktika školní tělesné výchovy, Karolinum, Praha. 1998. Tupý, J. (Ed.) a kol. Tělesná a sportovní výchova, SPN, Praha. 1990. Mužík, L., Krejčí, M. Tělesná výchova a zdraví, Hanex, Olomouc. 1997.

Požadavky

Potvrzení školy o vykonání asistentské praxe, předložení záznamového deníku

Garant

PaedDr. Ludvík Michalov, Ph.D.